De door ons opgegeven levertijden zijn indicatief en wij zijn hierin deels afhankelijk van derden. Bij ontvangst van de bestelling ontvangt u een indicatie van de verwachte leveringstermijn. Overschrijding van de leveringstermijn geeft  geen recht op een schadevergoeding. 

Levering geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending. Wij proberen vervolgens zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen m.b.t. de leverdatum en het afleveradres (dit uiteraard binnen de mogelijkheden van de door ons gebruikte logistieke dienstverleners). 

Indien duidelijk wordt dat de leveringstermijn aanzienlijk, d.w.z. langer dan 30 dagen, zal worden overschreden dan stellen wij u hiervan op de hoogte. U heeft in dat geval het recht de bestelling kosteloos te annuleren. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan door verkeerde, onvolledige of onjuiste informatie verstrekt door u als koper. 

Wij doen ons uiterste best volgens planning te leveren, maar zijn nimmer aansprakelijk voor het niet tijdig bezorgen van bestellingen door derden. 

© 2015 - 2020 www.plantenbakvoorbuiten.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel