De door ons opgegeven levertijden zijn indicatief en wij zijn hierin deels afhankelijk van derden. Bij ontvangst van de bestelling ontvangt u een indicatie van de verwachte leveringstermijn. Overschrijding van de leveringstermijn geeft geen recht op een schadevergoeding. 

Levering geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending. Wij proberen vervolgens zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen m.b.t. de leverdatum en het afleveradres (dit uiteraard binnen de mogelijkheden van de door ons gebruikte logistieke dienstverleners). 

Indien duidelijk wordt dat de leveringstermijn aanzienlijk, d.w.z. langer dan 30 dagen, zal worden overschreden dan stellen wij u hiervan op de hoogte. U heeft in dat geval het recht de bestelling kosteloos te annuleren. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan door verkeerde, onvolledige of onjuiste informatie verstrekt door u als koper. 

Opties zoals een onderstel met poten en verzonken wielen worden indien dit zo uitkomt los geleverd. Dit is o.a. afhankelijk van de gekozen vervoerder. 

Leveringen dienen bij ontvangst grondig te worden gecontroleerd op eventuele gebreken en hiervan dient binnen 48 uur melding worden gemaakt. Verpakkingsmateriaal dient dan ook direct na bezorging te worden verwijderd. Vocht onder het verpakkingsmateriaal kan vlekken veroorzaken.

Wij doen ons uiterste best volgens planning te leveren, maar zijn nimmer aansprakelijk voor het niet tijdig bezorgen van bestellingen door derden. 

© 2015 - 2024 www.plantenbakvoorbuiten.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel