Annuleren van uw bestelling?

Het annuleren van een bestelling kan tot 72 uur voor verzending kostenloos. Annuleert u de bestelling na deze tijd, dan betaalt u 50% van de aanschafwaarde, alsmede de volledige bezorgkosten. Annuleren 48 uur voor verzending is niet mogelijk. Indien plantenbakvoorbuiten.com reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom (gedeeltelijk) aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten of afdrachtskosten van Paypal, IDEAL of andere betaaldiensten zullen hierop in mindering worden gebracht. Het annuleren van maatwerk producten (dit is het geval als u een afmeting, kleur of enige andere optie kiest bij uw bestelling) kan tot maximaal 24 uur na de bestelling. Hierna is uw order opgenomen in het productieproces en is annuleren niet meer mogelijlk.

Retourneren/afkoelingsperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Producten kunnen alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar het volgende adres: plantenbakvoorbuiten.com Daendelsweg 4b, 7315AJ Apeldoorn. De gehele aankoopsom, inclusief eventueel berekende transportkosten worden na goede ontvangst teruggestort. De transportkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Ook bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan www.plantenbakvoorbuiten.com kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via briefpost of email. Vermeld hierbij in elk geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooraf betalen per bank) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan www.plantenbakvoorbuiten.com heeft gedaan. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

LET OP: U bent verantwoordelijk voor het product tot het moment dat het weer bij ons in het magazijn is. Komt het product beschadigd terug dan kunnen wij geen terugbetaling doen. U bent dus zelf verantwoordelijk voor een zorgvuldige en degelijke verpakking van het product.

Uitzonderingen bij retourneren:
Producten die speciaal voor u worden geproduceerd kunnen niet worden geretourneerd, dit is het geval als u een anders dan standaard maat, kleur of optie kunt kiezen bij het product. Ook als u dan de standaard optie kiest wordt het product speciaal voor u besteld of geproduceerd.

 

© 2015 - 2024 www.plantenbakvoorbuiten.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel