Polymeerbeton plantenbak 'Tortona' Atracietzwart L100xB100xH80 cm

Vorige Artikel 15 van 41 Volgende
€ 799,00 (inclusief 21% btw)

De plantenbak 'Tortona' is speciaal ontwikkeld voor gebruik buiten en is vervaardigd uit het extreem sterke materiaal Polymeerbeton. De afmeting bedraagt L1000xB1000xH800mm (plantdiepte 790 mm) en de polymeer beton plantenbak is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Composietsteen ofwel Polymeerbeton is een natuurlijke kunsthars gebonden met een aantal minerale vulstoffen en heeft in tegenstelling tot het traditionele beton een veel hogere druk-, trek- en buigsterkte. Dit maakt polymeerbeton plantenbakken zeer goed bestand tegen aantasting of vandalisme. Doordat het materiaal bestaat uit natuurlijke bindmiddelen en mineralen is het volledig recyclebaar. Tevens zijn de plantenbakken volkomen ongevoelig voor alle weersinvloeden (strenge vorst, regen, fel zonlicht, etc.). en hecht vuil niet aan door de hoge dichtheid. Bijkomend voordeel is dat polymeerbeton zo'n 60 % lichter is dan gewoon beton.

Bloembakken van Polymeerbeton worden sinds enkele jaren veelvuldig toegepast in o.a. openbare ruimten, speelparken en dierentuinen. Er is echter ook een groeiende vraag vanuit de particuliere markt, waarbij balkons, terrassen en tuinen worden opgesiert met polymeer beton bakken. De vele positieve eigenschappen van het material dragen hier natuurlijk aan bij. Wij geven u als klant dan ook gerust 5 jaar volledige garantie op onze Polymeerbeton collectie.

Deze plantenbak heeft alles wat u van een sterke plantenbak kunt verwachten; volledig vandalisme en weerbestendige plantenbakken met tegelijkertijd een waanzinnig mooie uitstraling!

Voordelen:

+ Plantenbak specifiek voor buiten gebruik
+ Ongevoelig voor weersinvloeden 
+ Extreem schok-, stoot- en slagvast
+ Volledig 'hufterproof'
+ Vuil hecht niet aan.

+ 100% recyclebaar 
+ 60% lichter dan gewoon beton

+ Hoogwaardige afwerking, chique uitstraling
+ 5 jaar garantie

Specificaties:

Afmetingen: L80xB80xH70 cm
Materiaal: Polymeerbeton  
Kleur: Antracietzwart
Gewicht: 155 kilo (inclusief bodem)

Richtlijnen aanplant:

​1. Plaats de plantenbak op een stabiele ondergrond
2. Dek de drainagaten af met worteldoek (bij uitvoering met bodem)
3. Vul de bodem op met een laag van circa 10-20 cm hydrokorrels
4. Vervolgens opvullen met potgrond tot circa 10 cm onder bovenrand
5. Plaats de planten/groen in de plantenbak

6. Verder opbouwen met potgrond tot iets onder bovenrand plantenbak
7. Daarna water geven. Klaar!
 

De levertijd bedraagt doorgaans 8-15 werkdagen. Levertijden kunnen in het seizoen oplopen. U ontvangt hiervan een notificatie.

© 2015 - 2021 www.plantenbakvoorbuiten.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel