Polymeerbeton plantenbak 'Monza' L150xB50xH50 cm

Artikel 72 van 92
€ 1.135,00 (inclusief btw)

De rechthoekige plantenbak 'Monza' is speciaal ontwikkeld voor gebruik buiten en is vervaardigd uit het extreem sterke materiaal Polymeerbeton. De afmeting van de plantenbak bedraagt L1500xB500xH500mm (plantdiepte 490 mm) en verkrijgbaar in 2 kleuren.

Composietsteen oftewel Polymeerbeton is een natuurlijke kunsthars gebonden met een aantal minerale vulstoffen en heeft in tegenstelling tot het traditionele beton een veel hogere druk-, trek- en buigsterkte. Dit maakt polymeerbeton plantenbakken zeer goed bestand tegen aantasting of vandalisme. Doordat het materiaal bestaat uit natuurlijke bindmiddelen en mineralen is het volledig recyclebaar. Tevens zijn de plantenbakken volkomen ongevoelig voor alle weersinvloeden (strenge vorst, regen, fel zonlicht, etc.). en hecht vuil niet aan door de hoge dichtheid. Bijkomend voordeel is dat polymeerbeton zo'n 60 % lichter is dan gewoon beton.

Bloembakken van Polymeerbeton worden sinds enkele jaren veelvuldig toegepast in o.a. openbare ruimten, speelparken en dierentuinen. Er is echter ook een groeiende vraag vanuit de particuliere markt, waarbij balkons, terrassen en tuinen worden opgesiert met polymeer beton bakken. De vele positieve eigenschappen van het material dragen hier natuurlijk aan bij. Wij geven u als klant dan ook gerust 5 jaar volledige garantie op onze Polymeerbeton collectie.

Deze plantenbak heeft alles wat u van een sterke plantenbak kunt verwachten; volledig vandalism- en weerbestendige plantenbakken met tegelijkertijd een waanzinnig mooie uitstraling!

Voordelen:

+ Plantenbak specifiek voor buiten gebruik
+ Ongevoelig voor weersinvloeden 
+ Extreem schok-, stoot- en slagvast
+ Volledig 'hufterproof'
+ Vuil hecht niet aan.

+ 100% recyclebaar 
+ 60% lichter dan gewoon beton

+ Hoogwaardige afwerking, chique uitstraling

Specificaties:

Afmetingen: L150xB50xH50 cm
Materiaal: Polymeerbeton  
Kleuren : Kiezelwit en Antraciet
Gewicht: 171 kilo (inclusief bodem)

Richtlijnen aanplant:

​1. Plaats de plantenbak op een stabiele ondergrond
2. Dek de drainagaten af met worteldoek (bij uitvoering met bodem)
3. Vul de bodem op met een laag van circa 10-20 cm hydrokorrels
4. Vervolgens opvullen met potgrond tot circa 10 cm onder bovenrand
5. Plaats de planten/groen in de plantenbak

6. Verder opbouwen met potgrond tot iets onder bovenrand plantenbak
7. Daarna water geven. Klaar!
 

De levertijd bedraagt doorgaans 8-15 werkdagen. Levertijden kunnen in het seizoen oplopen. U ontvangt hiervan een notificatie.

© 2015 - 2024 www.plantenbakvoorbuiten.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel